سامانه مدیریت پژوهش کایپر

راهنمای محصول

معرفی

کایپِر (Kuiper) یک سامانه «جامع» مدیریت پژوهش است که جنبه های مختلف پژوهش از جمله طرح های پژوهشی، پایان نامه های دانشجویی، تصویب اولویت های پژوهشی، کتب و نشریات، همایش ها، و تصویب و اعمال بودجه پژوهش را مدیریت می نماید. سامانه کایپر به صورت مجتمع و یا تک تک ماژول های آنها به صورت مجزا قابل نصب در شرکت/سازمان شما می باشد.

مورد استفاده

این سامانه نیاز همه سازمان هایی که به هر نحوی از پژوهش حمایت می کنند، اعم از طرح های پژوهشی، کتب و نشریات و غیره. در این سامانه روش فرآیندها به روش استاندارد و متداول پیاده سازی شده اند به نحوی که با نیاز اغلب سازمان ها منطبق هستند. به عنوان مثال چنانچه فرآیند حمایت از طرح های پژوهشی از چرخه استاندارد دریافت طرح داوری نظارت پیروی میکند، کایپر می تواند کل فرآیند را الکترونیک نماید.

مشتریان محصول

قسمت مدیریت طرح های پژوهشی کایپر مدت ۸ سال در صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور برای مدیریت چندین هزار طرح پژوهشی استفاده شده است. با توجه به جایگاه علمی و اجرایی صندوق، حجم طرح های دریافتی و مدت زمان استفاده از محصول می توان گفت کایپر از هر نظر آبدیده شده است و جزئیات و کلیات پژوهش را به درستی پیاده سازی نموده است.

همین بخش در موسسه ملی توسعه تحقیقات پزشکی شود (وزارت بهداشت) از سال ۱۳۹۴ نصب شده است و هم اکنون چند صد طرح را از ارسال طرح تا پایان نظارت مدیریت می نماید.

کل کایپر با همه ماژول های ممکن در معاونت آموزش،پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر در حال نصب است.

ماژول ها

  1. مدیریت طرح های پژوهشی: کلیه چرخه طرح های پژوهشی را پوشش می دهد که عبارتند از ثبت نام و تکمیل پروفایل توسط پژوهشگر، ارسال طرح، بررسی اولیه و امتیازدهی توسط سازمان، داوری علمی و نظارت مستمر تا اتمام طرح
  2. پایان نامه های دانشجویی: کلیه مراحل پایان نامه از تصویب پروپوزال تا دفاع پوشش داده می شوند.
  3. کتب و نشریات: شامل ارسال و ارزیابی کتب و تالیفات و فرآیند بررسی و تصویب آنها می باشد،
  4. نشست علمی: فرآیند اجرای نشست های عملی را مدیریت می نماید.
  5. همایش ها: این ماژول کلیه مراحل دریافت و داوری مقالات، اعلام نتیجه، ثبت نام و پرداخت الکترونیک جهت شرکت در همایش، نهایی سازی مقاله (تولید نسخه Camera-Ready) را پوشش می دهد.
  6. تصویب و اعمال بودجه پژوهشی: این ماژول کلیه ماژول های دیگر را از نظر اختصاص بودجه و هزینه های کنترل می نماید به نحوی که اجازه نمی دهد هر بخش از بوجه مصوب خارج شود.
  7. ماژول مالی: کاربران این بخش کارشناس امور مالی هستند. تمامی پرداخت های اعلامی از دیگر ماژول های سامانه (طرح پژوهشی، پایان نامه، کتب، حق الزحمه های داوری و نظارت، نشست عملی و ...) به واحد مالی می رسند.

ویژگی های کایپر

  • مقیاس پذیری (Scalability) تا چند هزار طرح و کتاب و ... بدون افت سرعت
  • کایپر کاملا بدون کاغذ (Paperless) می باشد و بجز مواقعی مانند و امضای قرارداد که نیاز به مراجعه حضوری پژوهشگر است سایر مراحل کاملا الکترونیک انجام می­شوند.
  • کایپر به صورت کامل با سرویس ایمیل و پیامک مجتمع شده است به طوری که کلیه مراحل مهم ارزیابی طرح به صورت خودکار به طرف مقابل (پژوهشگر، داور، ناظر، همکار طرح، عضو کمیته تخصصی و ...) اطلاع رسانی می شود. بعلاوه سازمان می تواند متن تمامی پیغام های سامانه اعم از ایمیل یا پیامک را ویرایش و مطابق نیاز خود سفارشی نماید.
  • کایپر می­تواند با نرم افزار مالی شرکت/سازمان شما مجتمع شود و فرآیند پرداخت ها را (حق الزحمه ­های داوری و نظارت، حق الجلسه اعضای کمیته، مراحل اجرای طرح و ...) را خودکار نماید.
  • کلیه عملیات روی اقلام داده لاگ می­شوند و قابل پیگیری هستند.
  • مدیر سامانه می تواند عملیات انجام شده توسط همه کارشناسان را بررسی نماید و در صورت نیاز خود وارد عمل شود (دسترسی چند لایه).
  • همه بخش های سامانه قابل جستجو و گزارش گیری هستند.
  • برخی از بخش ها که نیاز به کاربران بین المللی دارد (داوری علمی) دو زبانه بوده و کاربران انگلیسی زبان را پشتیبانی می­نماید.

جهت درخواست ارائه حضوری و استعلام قیمت لطفا با ما تماس بگیرید.